Testimoni

Salam che lan.. ๐Ÿ˜Š
Ni testimoni ya. Harap membantu.

Testimoni ebook SAKA.

Mengikut pengalaman saya sendiri setelah menggunakan EBOOK SAKA 4.0.

EBOOK NI sangat-sangat bagus. Terutama pada yang nak serius berniaga di instagram. InsyaAllah sangat membantu anda menambah ekonomi anda.

Ilmu-ilmu sentiasa di-update mengikut perubahan-perubahan yang dibuat oleh Instagram.

EBOOK ni bukan saja ebook semata-mata. Ada group sokongan yang sentiasa membantu untuk sebarang masalah dan persoalan. Anda tidak akan dibiar sendirian. Admin-admin yang ramah dan aktif membantu. Setiap hari dan hampir sepanjang hari.

Ilmu yang diberikan sangat-sangat-sangat banyak. Bukan sekadar ilmu instagram. Malah ilmu tentang perniagaan juga adab dan akhlak berniaga.

Harga RM99(promotion) ni tersangat-sangatlah berbaloi. Terlalu banyak ilmu diberikan dalam EBOOK ni.

Semua tau, ilmu-ilmu yang FREE pun, Sifu dah bagi banyak (dan terbukti berkesan). Bayangkan bila berbayar, banyak mana yang beliau akan beri.

TERLALU BANYAK.

Senang cerita, seminggu (silap-silap sebulan pun) memang confirm tak habis baca dan hadam (saya la tu) ๐Ÿ˜Š

Alhamdulillah ditemukan dengan sifu dan diilhamkan utk membeli Ebook ni. Sikit pun tak sesal beli dengan harga RM99 tu. ๐Ÿ˜‰

Norma @skirt_by_nourme

Alhamdulillah Ig kedua kak ros@shaklee_bylaila bertambah 2081 dari 28/9 hingga 13/10/17. Hasil menyaka dan Task menambah followers. Ig ketiga akan menyusul 10k. Walaupun kak ros ni sebok dengan jaga suami yang tak sehat , jaga cucu dan tugas rumah seharian. Alhamdulillah ig kak ros berjaya lepasi 10k. Kena ada time table apa nak buat. Tapi yang penting tugasan dengan allah mesti didahulukan disamping perbetul niat kita sebelum memula sesuatu keje. In sha allah. Dengan ikhlas kak ros nasihat yang belum miliki E-Book saka 4.0 dan Join kelas on line sifu @ajimaura. Usaha dapatkan EBook. Tak rugi

Ruslaila Bahri @shaklee_bylaila

Ebook SAKA ni ebook terbaikkk yg Fai pernah beli. Ebook yg Fai pernah beli sebelum ni, cuma semataยฒ ebook. Biasanya kalau dah nama ebook, lepas dah dapat link.. habis setakat tu je.

Tapi EBOOK SAKA ni LAIN DARI YANG LAIN. Ade KELAS ONLINE. Ada UPDATE TERKINI tentang perubahan logarithm ig. Ilmunya berterusan. Berbaloi sangatlah laburkan RM99 untuk beli ebook ni.. Sebab ilmu yg ada dalam ebook ni nilainya jauhhh lebih mahal dari harga sebenar. Serius... Anda yg dah beli ebook saka ni akan paham apa yg Fai rasa ๐Ÿ˜Š

Yang tak tahu pasal IG.. Zero knowledge IG.. Memang sangattt recomended untuk anda dapatkan ebook ni.

Kita boleh belajar utk manage 5 akaun ig. Belajar macam mana nak tambah followers utk kelimaยฒ ig kita tu.. Belajar macam mana untuk dapat sales daripada ig.. Banyakkk lagi lah..

Yang paling besttt, part sales. Walaupun followers Fai masih belum cukup 10k.. Alhamdulillah syukurrr sangat... Fai dah mula dapat sales daripada IG.. Sebelum ni nak dapat sales dari ig tu cuma dalam mimpi aje lah. Haha

Jutaan terima kasih kpd sifu ajim dan team. Hanya Allah sahaja yg mampu balas jasa kalian bersusah payah dalam usaha mewujudkan ebook ni dan juga kelas online ebook..

Ebook SAKA, ebook terbaikkk yg Fai pernah beli setakat ni. Sangatยฒ membantu fai dalam jana income hanya dari rumah iaitu melalui medium INSTAGRAM

Fai Nardir @mentorshaklee.anda

Assalamualaikum..
Sy NoraShabel.. nak share pengalaman paling best & paling ikhlas dari lubuk hati tentang eBook SAKA 4.0 ๐Ÿ˜Š

Syukur Alhamdulillah.. sy mengenali sifu instagram pertama sy iaitu Sifu AjimAura.. dapat belajar ilmu instagram.. Apa yg bestnya eBook Saka 4.0 ni adalah ilmunya paling terkini sangat lengkap dan padat dengan ilmunya.. tiada yang disembunyikan walaupun sedikit.. ilmunya juga Sifu selalu up to date dari masa ke semasa mengikut perubahan terbaru instagram.. highly recommend kepada peniaga peniaga baru di instagram yang serius nak mulakan bisnes di Instagram.. "soalan yang pertama bermain di fikirkan tentang nak naikkan follower?"

So NoraShabel sarankan anda segera dapatkan Ebook SAKA yang saya sendiri telah beli dan amalkan serta terbukti keberkesanannya dan saya boleh mendengar dan mebaca nota nota berulang kali sehingga faham.. Alhamdulillah Nora sangat teruja dengan eBook Saka.. Anda tak perlu ragu ragu takut "kerugian" jika tidak menjadi.. Nora berani memberi jaminannya 200% berkesan dengan usaha dan kesungguhan kita sendiri.. Tak perlu lagi susah hati nak fikir prospek atau followers.. Apa yang bestnya lagi semua followers adalah "REAL FOLLOWERS" dan dari Malaysia.. kita sendiri yang cari dan target followers kita.. 10k followers tidak mustahil..MUDAH SAHAJA..Semuanya secara MANUAL..

Alhamdulillah Sifu AjimAura juga selalu bersama didalam support group ketika saya memerlukan bantuan dan sifu sedia menghulurkan membantu.. sifu juga selalu menambahbaik ilmu ilmu instagram serta menyediakan task task yang mencabar, tercabar dan terbaik ๐Ÿ‘๐Ÿ‘Alhamdulillah,setelah saya berguru dengan sifu AjimAura.. instagram saya tidak lagi sunyi.. Whatsapp saya juga sentiasa menerima pesanan dari pelanggan.. modal yang Nora laburkan untuk membeli eBook Saka sudah memberi pulangan berkali ganda ๐Ÿ˜

Duit jika tidak dilaburkan untuk sesuatu yang bermanfaat maka tiada manfaatnya.. Fast action Fast Result.. dapatkan EBOOK SAKA 4.0 anda sekarang!!

Alhamdulillah NoraShabel sangat sangat sangat berpuas hati.. Terima kasih yang tidak terhingga kepada Sifu AjimAura.. terima Kasih juga buat PA sifu Che Lan ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘

NoraShabel @muslimahexclusive769

Assalamualaikum Tuan. Nama Saya Irfandi Jumali Akrab Di Panggil Dengan Nama IJ.

Ikhlas Dari Lubuk Hati Saya Yang Paling Dalam Saya Ingin Katakan Bahawa Ebook Saka 4.0 Nie Memang Terbaik.

Tak Pernah Saya Jumpa Ebook Yang Sangat Unik Dan Lengkap Seperti Ini. Ibaratkan Bila Kita Beli Sayur Bukan Dapat Sayurnya Sahaja Tapi Dapat Elmu Menanam Sayur,Memetik Sayur Dan Hingga Menjual Sayur Tersebut. Paling Power Dapat Guide Berpanjangan Dari Sifoo Yang Hebat Dan Team Yang Sangat Terampil.

Tak Akan Rugi Jika Kita Melabur Di Pelaburan Yang Sangat Menguntungkan Ini. Beli Ebook Keluar Modal Sekali Tapi Dapat Guide Dan Refresh Berkali-kali.

Yang Paling Power Ebook Saka Nie Sentiasa Update Dan Up To Date. Auto Upgrade.. Cun Sangat.

Ilmu Tentang Instagram Meningkat Sangat Pesat Bila Saya Memiliki Ebook Saka Ini. Dari A Sampai Z Di kupas Sangat Halus Dan Mudah Di Fahami. Ermm Macam Biasa Lah Bila Ilmu Meningkat Sale Pun Meningkat. Tu Part Yang Paling Happy Sekali.

IJ Jatuh Cinta Berkali-kali Dengan Ebook Nie.๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

IRFANDI JUMALI @Irfandijumali

Testimonial Ebook Teknik Saka 4.0 sejak 1 Mei 2017.

Assalamualaikum admin. Sebelum ni intan tak pernah lagi dapatkan mana2 ebook tentang Instagram ni. Sampailah intan jumpa ebook di @ig_sokongan. Salah satunya Intan ikut teknik tambah followers yang biasa orang buat iaitu follow senarai IG artis, kemudian unfollow balik. Tapi kenaikan followersnya lambat skit.

Bila dah dapat Ebook Teknik saka ni, rupa-rupanya teknik ni lagi power dan mendalam lagi. Peningkatan followers pon meningkat dengan laju. Alhamdulillah dalam masa lebih kurang sebulan intan praktikkan, hasilnya amat memuaskan hati Intan. Syukur sangat ditemukan Mentor Insta seperti cikgu Ajim.

Selain tu, dalam ebook itu juga, turut mengajar tentang cara nak create awareness/kewujudan kita, perniagaan kita. Alhamdulillah, nampak perubahan ketara terhadap IG sekarang berbanding dulu. Dulu orang taktau sapa kita, tapi sekarang semakin dikenali dan disayangi hehe. Terima kasih pada cikgu ajim dan rakan-rakan yang tak putus-putus beri didikan, nasihat dan semangat.

Intan rasa berbaloi sangat jika korang nak start berniaga dengan menghadamkan ilmu mahal ni dalam Ebook Teknik Saka 4.0. Hanya RM99 saja [ PROMOSI! ]. Harga sebenar Ebook adalah RM150. jadi, jangan berlengah lagi, jika nak berniaga betul2 di Instagram lekaih dapatkan Ebook ini. Tak buat tak tau.

Intan Hanina @intanhanina

Apa yang BEST tentang EBOOK SAKA 4.0?

1. Amani active fb sebelum ni, tapi bila Fb dah tukar algorithm, rasa macam susah sangat nak buat engagement di Fb tu. Nak buat FB Ads, rasa tak berbaloi sangat sebab xd ilmu, xd masa nak pergi kelas/seminar dan yang paling penting nak belajar tentang Fb Ads perlukan KOS TINGGI. Amani kedekut. Jadi suka guna yang FREE. Tu yang belajar guna ig sebab ig macam senang nak dapat sales. Dan setakat ni kebanyakkan pm atau whatsapp dari ig. FB ada tapi x banyak sebab fokus lebih pada ig ๐Ÿ˜

2. Bila dah join group Terapi Instagram Tuan Sifu Ajim, tak dapat nak join kelas offline sebab komitmen kerje dan anak2 masih kecil, xde orang nak jaga. Nasib baik Tuan Sifu Ajim setuju untuk buat kelas secara online. Tanpa buang masa, Amani memang antara yang pertama daftar untuk kelas online terapi instagram sebab tak tahan dengar kawan2 bisnes lain dalam group Terapi Instagram duk cakap tentang SAKA. FOLLOWERS NAIK berdesup. Jadi sangat2 nak tahu teknik SAKA tu

3. EBOOK SAKA 4.0 adalah kelas online yang BERTERUSAN. Selagi Tuan Sifu Ajim diberi kudrat dan keupayaan yang terbaik ( doakan semoga Tuan Sifu Ajim diberi kesembuhan seperti sediakala), Tuan Sifu Ajim akan update ilmu2 berkaitan ig. Bukan setakat beri EBOOK dalam bentuk pdf, voice note dan video juga diberi supaya lebih memahami. Kalau x faham juga, boleh tanya dalam group kelas online. Kalau x faham juga, boleh masuk kelas pemulihan belajar dan tanya 1 1 dengan Tuan Sifu Ajim ala2 personal coaching.

Mana nak dapat dengan harga RM 99 tapi masih buat tu semua walau di mana kita berada, tak kira masa.

Banyak lagi kelebihannya. Bukan duniawi sahaja yang dicari, tapi sharing ukhrawi juga diberi. Ni juga antara elemen yang Amani nak sebab kita nak BERJAYA di dunia dan di akhirat.

Nak tahu lebih2 lagi, kena dapatkan sendiri EBOOK ni. Dah alami, baru tahu macam mana feelnye tu. Yang penting, ada ILMU KENA AMAL. Amal tanpa ilmu itu BODOH. Ada ilmu tapi tak amal itu RUGI.

Amani Ng @khaylas.mama.closet

Pendapat kak zana, ebook SAKA 4.0 ni ilmu instagram paling terkini, lengkap dan padat. highly recommend untuk yang memang serius nak mulakan bisnes di Instagram.

Ebook SAKA terbukti menjadi & dah tak perlu susah hati lagi nak cari prospek @ kat mana followers berkualiti dan cara nak simpan rekod prospek ni. Satu-satu sifu explain. Yang penting faham betulยฒ ilmu yang sifu sampaikan. Tak perlu apps tak perlu guna ads pun, semuanya manual, kita tentukan sendiri

Lagi best, sifu ajim sentiasa bagi idea diluar kotak untuk tambah baik lagi diri kita sebagai peniaga online. ilmu ni sifu kongsikan dalam group khas yang exclusive untuk pembeli ebook je. Group free pun ilmu dah best kan. Bayangkan kalau dapat masuk group exclusive ni plak. Bertuah sangat kalau dapat masuk sini. Kak zana dah join, alhamdulillah puas hati. Terima kasih sifu ajim ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘

Zana Mn @formulapikatsuami

Assalamualaikum, nak jugak share ttg ebook saka nie walaupun lambat๐Ÿ˜…

Alhamdulillah, start join group under sifu ajim nie da terbuka pemikiran, klau dulu tgk igshop yg sama niche follow kita je mesti ada rasa semacam,tkut die curi followers kita la apa la.

Start masuk group sifu, byk sifu ajar supaya lebih terbuka, terima sape je yg follow kita, klau dulu nk like igshop pun takut๐Ÿ˜‚ sekarang siap support masing2 lagi๐Ÿ˜

Ebook SAKA, ebook yg paling best yg sy pernah beli, ilmu tu tak berhenti sampai situ je, still ad update dri sifu. Sangat berbaloi beli.

Pernah jugak beli ebook & join kelas ig lain sebelum nie, ada yang habis je silibus terus abaikan kita, tak paham pun kena buat2 paham๐Ÿ˜ข, ada jugak habis je kelas terus delete group & nota sekali.

So, ebook saka mmg palinh terbaik, ilmu siap boleh ulang-ulang. Memang rugi sape tak beliโ˜บ๏ธ

Sorry ayat tunggang terbalik skit๐Ÿ˜…

Nurmaizatul Azwa @Thebeautyhacks_fazwa

JANGAN TERTIPU DENGAN SIFU AJIM AURA. DIA BUKAN JUAL EBOOK PUNNN.

Mengikut pemahaman ja, Ebook biasa, kita beli, kita dapat email. Baca sendiri. Paham alhamdulillah. Tak paham? Mereput sendirilah.

Ebook SAKA 4.0 pulak tak macam tu. Jauh gila beza kot. Memang diajar teknik PROVEN tingkatkan followers laju kaw kaw. Tapi kat sini bukan belajar tang followers jerrr. Banyak gila ilmu dalam ni. Yang bukan pasal insta pun ada ๐Ÿ‘

Ebook SAKA 4.0 diajar melalui tulisan, gambar, audio dan video. Ada TASK untuk nilai tahap pemahaman. Ada group support lagi untuk discussion. Maklumlah abam mark ni kan ikut sukati dia je nak ubah apa.

Saja tanya, korang yang pi beli ebook ke pi kelas ke, ada ke group support yang bagi ilmu berterusan tanpa 'upsale' ilmu tu?

Sebab tu ja cakap awal awal ni bukan macam ebook biasa yang kau peram dalam kotak email kau tu ๐Ÿ˜

JaJa @the.dolls.shop

Memang best sangat beli ebook SAKA ni. Banyak sangat ilmu sifu bagi. Dan sifu akan ajar sampai kita faham. Ada bermacam medium sifu guna. Ada channel nota, video, audio, gambar dan text. Boleh ulang ulang kalau tak faham, jadi boleh hadam banyak kali sampai lumat๐Ÿ˜

Walau dah abis silibus dalam ebook, sifu akan update ilmu baru secara percuma. Memang berbeza dengan ebook lain yang pernah wawa beli.
Ahli dalam group support jugak banyak bantu. Tolong checkkan task yang diberi.

Yang penting, kena konsisten, terus buat task yang sifu bagi dan kemudian praktikkan kat akaun ig kita. Memang akan dapat hasilnya. Followers bertambah dengan cepat, dan Alhamdulillah sales pun bertambah. Memang terbaik๐Ÿ‘๐Ÿ‘.
Terima kasih sifu.

Wawa @wangian.botanique.parfum

Assalamualaikum..

Kak Sha nak share pengalaman kak sha setelah mempraktikkan teknik saka 4.0.Kak Sha beli ebook teknik saka sebelum pelancaran lagi iaitu semasa sifu buka untuk PREORDER. Kira antara yg terawal jugak la.

Ebook SAKA 4.0 dilancarkan pada 1 mei 2017. Kak sha start buat teknik saka 9 Mei, ade ig yg start 12mei. Alhamdulillah..ig utama dah dkt 25k, lg 4 akaun ig 6k-7k..3 akaun baru create akaun ig mse nak buat teknik saka tempohari dah 6k++ followers. Ini pun kak Sha xsempat nk buat teknik saka sepenuhnya..memang sibuk selalu...Almaklumla kak sha ni ibu anak 6 ๐Ÿ˜‰kak sha terpaksa stop hampir 3 bln buat teknik saka ni disebabkan masalah line internet streamyx kt rumah kak sha ni rosak.. xleh bukak ig.. Memang xleh nk menyaka langsung๐Ÿ˜”.

Banyak tips dan teknik rahsia dlm ebook ni, sgt bermanfaat, bukan hanye tambah followers tp ilmu marketing pun ade. Nt kita dpt thu ape kesilapan kita guna ig..xde ilmu.. thu nk meniaga je..pikir sales je..kan..kan๐Ÿ˜…

Keluar modal sekali je..in shaa Allah berbaloi byk ilmu dpt..xkan rugi atau menyesal keluarkan RM99 ni. Malah RM99 tu xsetanding dgn ilmu2 yg diajar. Sifu Ajim sentiasa upgrade/update ilmu2 baru kat nota ebook tanpa mengenakan bayaran tambahan. Sifu Ajim sendiri sentiasa turun padang kat dlm group khas telegram ebook saka ini..sifu takkan biarkan pelajar2 nya terkapai2... Apa2 yang xfaham bleh bertanya kat group khas ni.. Segala persoalan akan dijawap oleh sahabat dlm group khas ini dan sifu Ajim sendiri.
.
Alhamdulillah .. Syukur.. Rasa sgt bertuah dpt berguru dgn sifu Ajim. Terima Kasih sifu @ajimaura kerana mentransformasi kan ig saya hingga ke tahap sekarang.

Shaasyaa @shaa.syaa_

Wa'alaikumussalam.
Selamat Tengahari. ๐ŸŒน

Terima kasih Tuan Lan beri kesempatan ini. Idea banyak ni nak berkongsi. ๐Ÿ˜

Terima kasih Sifu Ajim masih sudi menerima saya sebagai pelajar Sifu.

Bismillah.

Hai semua. ๐ŸŒน

Saya di panggil ramai, Cikgu ieta. Saya bermula dari Blog kemudian di facebook, wechat dan banyak lagi laman sosial yang lain. Best semua Best ๐Ÿ˜

Bermula 2009 saya aktif berkongsi ilmu dan perniagaan saya menggunakan media sosial Blog dan facebook. Saya buat Produk Branding dan Hard Sale non-stop. Sale memang kawยฒ best. Cuma segalanya sendu likers dan komen sebab bila iklan, tak ramai yang like dan komen sebab saya tak tau kaedah sebenar dan strategi marketing. Saya main redah belasah je buat semua tu. ๐Ÿ˜…

Saya beriklan Non stop. Siang malam pagi tengahari petang. Tak kira masa. Penat friendlist saya tengok. Kesian mereka ๐Ÿ˜…

Ada la, sekali sekala saya bersembang, bersoal jawab dan paparkan cerpen atau tazkirah dan info saya. ๐Ÿ˜

2014 saya mula berpindah ke Instagram. Mula mengajar Instagram Basic. Pun majn redah je. Masih juga mengamalkan Produk Branding dan Hard Sale saya di Instagram Personal Branding saya sekarang ni. Pehtu dok hairan kenapala takde komen? Kenapala takde like? Kenapala tak naikยฒ followers? Kenapa? Kenapa? ๐Ÿ˜‚

Hujung tahun 2016 saya mula mencari kelainan. Kebetulan sebelum tu Sifu Ajim ada follow saya di Insta. Tak kenal Sifu Ajim pun masa tu. Tapi selalu gak skodeng IG Sifu Ajim. ๐Ÿ™ˆ Banyak ilmu luarbiasa Sifu Ajim ni. ๐Ÿ‘๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Segalanya mudah bila saya patuh nasihat Sifu, buat Personal Branding dengan izin suami di Insta dan mula menonjolkan diri saya di facebook untuk tujuan bisnes dan dakwah di samping mencari kelainan di laman sosial. Saya hanya kongsi sahaja apa saya tahu. Saya dah penat beriklan ๐Ÿ˜…

Sebab saya dah puas dengan Produk Branding. Adakala sampai 1 tahap, saya jemu dengan Promosi Iklan Produkยฒ niaga saya sendiri. ๐Ÿ˜œ

Kalau tanya saya mana lagi best? Saya kata Instagram. Fuhhh memang best buat Personal Branding di Instagram ni... Bila saya mulakan Personal Branding, followers saya automatik meningkat. Yang best tu, di fb pun dari 2.8k friendlist, tak sampai sebulan cecah kepada 3.9k friendlist. Saya praktikkan juga apa di Instagram ke laman sosial facebook dengan izin Sifu Ajim. Cuma saya slow di facebook. Saya jarang di sana dah. Itu pun masih ada request saya belum sempat approve. Tak macam di Instagram, Public je auto accept. Mudahkan Instagram? Tak perlu sembunyikan diri di sebalik produk dan handphone orang follow je cakap kita. Kalau kena gaya taktik dan tekniknya. ๐Ÿ˜

Namun demikian, Blog tetap medium jangka masa panjang saya. Itu sumber pendapatan saya juga tu ๐Ÿ˜

Saya selalu linkkan artikelยฒ Blog saya melalui Channelยฒ saya juga terus ke Instagramยฒ saya.

Tentang sales, saya pernah dapat 1k++ sebulan dari Blog dan 2k++ dari Instagram sebelum saya disahkan PID.

Bestnya Instagram, seperti kata Sifu, once kita dah create awareness, segalanya menjadi mudah. In Shaa Allah ๐Ÿ˜„

Pada yang baru, usah berasa jemu dengan apa sedang anda usahakan. Teruskan. Tak faham, usah malu bertanya. Buat muka tebal selamba. Rajinยฒ scroll up. Rajinยฒ skodengยฒ Instagramยฒ Otaiยฒ dalam ni. Ramai Otai dan insanยฒ hebat dalam ni. Saya kenal dan cam mereka In Shaa Allah. ๐Ÿ˜

Dalam grup ni juga di Instagramยฒ Sifu Ajim lebih baaaaanyak ilmu ada. Di Telegram ni pun jika anda bijak mencari, semua bisa menjadi duit yang mengalir kencang tanpa anda sedari. ๐Ÿ˜

Budaya membaca budaya insan gemilang, cemerlang dan terbilang. ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Cikgu ieta @jamsmartcun

Bismillah. Saya kenal Ebook ni melalui cikgu ieta โ˜บ๏ธ Saya pernah jd dropship dlu. So , cg ieta suggest ebook ni utk dapat sale yang tinggi. Saya pun tanpa teragak-agak beli ebook ni dgn hrga RM99 SAHAJA ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Š Lepas tu , saya dpt link gp dkt tg. Saya trs connect wifi and download semua nota dan video saka utk tahu cara manage ig โ˜บ๏ธ Tak sampai 2hari , saya dh faham dan dgr semua nota.

First time saya menyaka dkt sekolah. Sbb excited sgt. Tksanggup menahan diri ini ๐Ÿ˜‚
Lps buat apa yg diajar , balik sekolah tu saya buka ig , saya TERKEJUT/GEMBIRA bila tgk 160 org follow saya ๐Ÿ˜ Time tu saya bersyukur sgt sbb saya dpt ilmu yang perlu dgn hanya rm99 ๐Ÿ˜Œ

Bukan tu shja , ramai akak2 dan abg2 yang tlg saya jika saya ada masalah. Dorang jgk selalu support saya. Bukan saja bg ilmu , tapi bg sebuah keluarga dlm gp tg ni ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Thankyou kpd cg ieta sbb perkenalkan ebook ni dkt saya.
Thankyou jgk kpd sifu ajim utk segala ilmu. Halalkan yer ๐Ÿ˜ Walaupun sakit , tkprnah ketinggalan utk membantu ahli ebook ni trs sukses dlm ig. Sifu ajim ialah inspirasi saya ๐Ÿ˜ Respect you sifu.! Thankyou โค๏ธ๐Ÿ˜ณ

Amirul Amin @__amirulamin

Assalamualaikum..
Alhamdullilah sangat bersyukur dipertemukan dengan sifu ajimaura @ sifu ig โญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธ..
Sebelum ni ada satu ig aje..Bila dah ada ebook saka dan mentor.
Sekarang dah boleh konsisten n create 8 ig ๐Ÿ˜‚..Followers pun bersaka ๐Ÿ‘..Power punya ebook saka..Sangat2 berbaloi,Ebook lengkap,padat dan jelas,bukan setakat ebook saka aje yg best sifu juga selalu update ilmu instagram dari semasa ke semasa..ada group support yg sangat aktif,dan saya punya sales 100% dari ig..Terima kasih sifu keluarkan ebook saka dan team support yg super ohsem..

Aien @organic.lh.product

Sebelum saya beli ebook saka ni saya rasa putus asa nak berbisnes ni sebenarnya.
Bermula dengan fb ads, promo di wall fb sendiri, bina team ejen tapi dah terkubur. Macam2 saya lalui selama 4 tahun berbisnes ni.

Dalam bulan april atau mei 2017 saya beli ebook saka ni sebab saya tak dapat nak pergi kelas sifu ajimaura. Saya sarat mengandung masa tu. Saya slowly baca, cuba faham dan praktikkan dalam ebook tu. Saya ada beberapa akaun ig yang saya buat baru selepas baca ebook tu, slowly jugak carik saka dan follow followers saka.
Lepas bersalin, masa berpantang saya buat sikit2 tambah followers sebab tengok orang lain dah capai 10k.
Hari ni followers saya dah 6200 untuk ig utama, asalnya kurang dari 1k. Saya tengah unfollow untuk 2nd round.

Terima kasih sifu ajim kerana buka minda dan jiwa saya. Kini saya lebih berlapang dada, bertenang dan bersabar walaupun jualan dari ig masih slow. Tapi saya dah nampak flow, jalannya. Alhamdulillah ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘

Faeizah Mohd Ali @ejen_ebook_saka2.4

Alhamdulillah..

First sekali sy bersyukur ke hadhrat Ilahi kerana mempertemukan saya dengan Sifu Ajim. Allah bantu saya melalui sifu.

Sebelum ni dah banyak saya jumpa cikgu-cikgu, pakar motivasi pasal bisness.. Buku pon banyak, tapi dalam banyak-banyak semua tu, hati saya tergerak untuk pilih sifu Ajim. Alhamdulillah.

Sepanjang saya ber-ebook bersaka ni, sangatยฒ berpuas hati. Sangatยฒ recommended. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ sekarang sale saya dah balik modal semasa sy beli e-book dulu RM79. Malah berkali ganda pulangan. Ni adalah first time saya beli ebook dan labur untuk bisness.

Bukan setakat dapat ebook je, malah siap ade task, group sokongan, ada note, group belajar sampai faham. Bukan stkat ilmu bisness, saya jugak dididik untuk akhirat. Selalu memberi. Memberi. Memberi. Didik hari untuk selalu positif. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Sekarang main ig saya hampir cecah 20k. Yang dahulu hidup segan mati xmau. Dah perasan retis sgt. ๐Ÿคฆโ€โ™€. Ok dah buang sikap tu.

Sekarang nak majukan lagi bsness. Dan sifu selalu update jika ada perubahan algorithm instagram. Ebook lain hado? K, bai๐Ÿ‘‹

Najihah Salahhudin @Handbagsworld_bybee

Salam cik lan

Alhamdulillah, lepas beli ebook saka ni, ia dapat tingkatkan semangat saya untuk tambah nilai pada igshop saya. Sebab dah lama jugak saya takde semangat untuk tambah follower.

Saya pernah pergi seminar ig dan beli ebook sorang sifu ni. Masa tu semangat berkobar2 la kan nak tingkatkan followers dan sales. Tapi tak lama lepas tu, down balik sebab takde pemberi semangat kan.

Tapi lain dengan ebook ni, sebab sifu selalu update progress kita dan tambah ilmu. Memang tak menyesal beli ebook ni. Berbaloi dan recommended๐Ÿ˜Š

Terima kasih sifu๐Ÿ™†

Mazrina @almarimaz

Assalamualaikum Che Lan.
Kakleen nak sharing sedikit tentang Ebook SAKA 4.0 ๐Ÿ˜Š

Alhamdulillah, terbuka hati Sifu utk buat ebook utk kami yang tak dapat hadirkan diri ke seminar face to face dengan Sifu.

Bila Sifu bgtau ada ebook utk saka, saka tu mcm memanggil2 je.. Terus Kakleen wat payment & alhamdulillah dapat masuk dalam group support yg memang ohsem! ๐Ÿ˜„

Mcm2 skill Sifu update, memang tak pernah berhenti beri ilmu fresh utk kami. Asal nya IG Kakleen dah tepu followers pun memang maintain 10k je.. Lps menyaka, alhamdulillah naik dengan jayanya. Senyum hakak ni sampai ketelinga ๐Ÿ˜

Step by step mudah utk follow, ada video tutorial, voice note, pdf note yang boleh Kakleen refer anytime, anywhere. Group support & admin pun sangat membantu, selalu boleh recap semula ape yg kita dah belajar.
Unlearn, learn & relearn ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

Terima kasih Sifu, selalu hadirkan ilmu2 baru utk kami. Alhamdulillah, IG pun dah tak krik krik lagi. ๐Ÿ˜Š

Utk yang masih pikir 10kali nak laburkan wang tu, memang anda takkan rugi. Bayar sekali, ilmu yang anda dapat takkan berhenti. Always update & up to date mengikut algorithm IG.

Di sni, kita di tolak utk naik. Bukan di tolak utk jatuh.
Alhamdulillah, terima kasih sekali lagi utk Sifu & team yang tak jemu mencurahkan bakti. ๐Ÿ˜๐Ÿ‘

Leen @chanteqbeauty

Bismillahirrahmanirrahim
Alhamdulillah
Terima kasih Allah untuk segala NIKMAT yang diberikan

Adik2 kawan2 tegur kak ja, macam retis doh leni. Ig belas K doh๐Ÿ˜

Alhamdulillah. Kak ja dipertemukan jodoh dengan ebook SAKA 4.0

Dok rugi kak ja beli, sangat berbaloi dengan segala ilmu yang dapat. Ebook SAKA 4.0 ni, bukan macam ebook yang kak ja pernoh beli. Dalam bentuk email. Baca sekali, pastu peram.

Memang lain dari yang lain. Yang penting, dapat ilmu berterusan tentang perubahan ig dari masa ke semasa.

Sebab apa kak ja berkenan,

1. Ebook SAKA disediakan dalam channel di Telegaram.
3. Ada tulisan
2. Ada gambar yang jelas
4. Ada penerangan bersuara merdu dari tuan ajim
5. Ada video tutorial
6. Ada group support untuk soal jawab kalu ada kurang paham lepas habis baca dalam channel.

Banyok sangat perubahan lepas beli ebook. Followers semakin bertambah.
Sale 99% dari ig. 1% dari fb page. Tu pun dari ig gok . Sebab kita tukar ig ke bisnes profile kan. Update dari ig, terus ke page.

Alhamdulillah . Selain dari tu, kak ja dapat sahabat2 yang saling bantu membantu walaupun kak ja dalam group sunyi sepi. Muncul jarang2 je. Tq semua sahabat2. Tq tuan ajim untuk segala ilmu dan semoga tuan ajim diberi kesembuhan oleh Allah.

Masnizar ( @handsock.innertudung )

Nur mula kenal sifu dari ebook saka 4.0 ni. Sebelum ni pernah apply ebook instagram yang lain.

Pada pendapat Nur
Ebook Saka 4.0 berbeza sangat, lengkap dengan adanya channel nota, video, audio, gambar dan text. Specialnya ebook ni dalam telegram dan ada group sokongan. Mudah faham untuk dipraktikkan, ilmu yang sifu ajarkan dan diakui sangat berkesan, pantas dan efektif.

Kita bukan sahaja diajar bagaimana untuk dapatkan followers yang ramai atau sales yang banyak tapi diajar bagaimana untuk terapi diri terapi hati dan rapatkan ukhwah sesama kita. Ini yang buatkan uniknya cara sifu ajim mendidik hati-hati kita semua โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ

Berbaloi sangat Nur laburkan RM99 untuk dapatkan ilmu yang sangat berharga dalam ebook ni sebab boleh dibaca dan diamalkan sampai bila-bila ๐Ÿ˜Š

Rasa bersyukur Allah jumpakan dengan sifu Ajim dan jadi sebahagian keluarga terapi instagram.

Terima Kasih sifu ๐Ÿ˜Š

Nur Razali @cahayavitamin_com

Assalamualaikum..

alhamdulilah..yaya mula ebook saka ni masa first2 ebook saka dibuka untuk jual masa tu pre order. dgn segera grab ๐Ÿ˜‚

alhamdulilah..dgn izin Allah sebelum ada ebook saka, dgn guna nota di channel ig sokongan dalam masa 6bulan dapat 10k plus sale semakin bertambah dgn izin Allah ๐Ÿ˜Š TAPIII ! bila guna ebook sakaaa lagi zapppp dalam masa sebulan dua dah dpt 20k.

alhamdulilah, macam2 yaya dapat dari ebook saka seperti do n dont tu, bukan sekadar teknik saka, malah pelbagai, padat dengan ilmu yg advance. baru tau masa tu oh yg cenggini jgn bt jgn ikut. dan alhamdulilah, team support yg sgt kuat support tu yg mmbtkan yaya rasa mcm ya Allah tak pernah jumpa team macam ni.

terima ksh bt sifu ajim,admin2 dan semua ahli yg sentiasa support tanpa jemu. saranan yaya, nak rasa mcm yaya rasa ni beli lah ebook saka,ternyata kelainan aura itu lain dari yg lain..๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช inshaAllah ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’ช

Yayaaa Ismail (@bag_lawa_theyayacollection)

๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป
?assalammualaikum....
ebook saka ni sbnrnye the one n only.... akak dlu tkbminat wlupn di offer utk mmiliki ebook ig... sbb tkphm lg ape keperluan n penting sgt ke ebook ni...
๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป
tp sjak join grup/komuniti #terapiinstagram founder sifu ajimaura.. blajar biz on9 baru akak phm npe kte sgt perlu ebook ni....
๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป
๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป
sblm2 mgamal kn ebook.... follower akak cuma bpe kerat je.... org tgk nk tk nk je igshop akak.... tp lpas apply saka... alhamdulillah.... tkdgmbarkn ngn kate2.....
sales pn makin mningkat... follower btambah...
๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป
skrg self cnfident akak makin mningkat.... akak tkragu2 lg utk tros mniage on9....

๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ
tq sifu @ajimaura
๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ

etty Wahab @gelang.gorgeous.etty

Masa memula belajar buat duit tepi, mamikino memang dah aim nak berniaga ikut IG. Sebab FB memang tak aktif. Masa tu memang terkial-kial. Beria ambil gambar, belajar editing apps segala tapi hasil macam nan hado. Followers tak naik pun. Sales lagilah. Sayuuuppp je mata memandang. Tanda pagar pulak bubuh ala-ala perasan retis. Entah apa segala tajuk drama tengah trending mamikino taram. Kehkehkeh.

Alhamdulillah. Mujur tak sampai sebulan terkial-kial tanpa panduan, ada seorang hamba Allah pimpin tangan mamikino masuk channel @ig_sokongan dan mamikino pun tak berfikir panjang bayar yuran nak masuk group utama. Dari situ mula kenal sifu Ajimaura, kenal ahli TI, kenal TIJM, kenal teknik SAKA dan kenal SENYUM.

Mamikino nak sangat join sebab ilmu sifu mengenai IG memang proven. Mamikino rajinkan diri baca di channel dan amalkan. Alhamdulillah nampak kesan ketara di IG. Tapi masatu kesihatan sifu tak mengizinkan. Sifu bukak preorder untuk ebook SAKA. Mamikino antara pembeli terawal yang ketika tu hanya RM79. Hiks. Kemudian Allah izinkan mamikino join juga TIJM terakhir sifu di Ipoh. Alhamdulillah.

Mamikino pernah beli ebook panduan berniaga harga RM150 tapi malangnya nan hado. Patutnya harga ebook tu 10% je dari yang mamikino bazirkan. Nasib baik guna duit hasben. Lol. Sebab tu mamikino serik beli ebook. Banyak ebook yang mamikino beli tak berbaloi dan isinya ke laut mati sungguh.

Beza betul bila beli ebook SAKA ni. Ebook yang paling bernilai dan paling berharga pernah mamikino invest setakat ni. Jujur dari sudut hati yang terdalam. Ebook yang bukan takat PDF syok sendiri. - Baca dan buat2 hadam, kalau ada soklan, upsale ebook lain. Lol. - Tapi ebook ni sejenis ebook yang ada channel padat dengan ilmu advance IG, penuh notification tele dengan input dari support group dan perah otak memikirkan task dalam group.

Lepas join TIJM Ipoh dan membeli ebook, followers mula meningkat. Sales di IG pun makin meriah. Alhamdulillah. IG mamikino tidak lagi sendurina binti senduruddin. Nak manage 10 IG pun takde masalah dah. Asalkan tahu apa do's and don't s. Gittewww.

Sebab tu kalau ada yang tanya cemana nak berniaga ikut IG, benda pertama mamikino suruh, install telegram! Lepastu follow channel @ig_sokongan dan join group @akademi.insta. Nak pergi laju lagi, meh beli ebook SAKA dengan mamikino. Lol.

P/s: mahaplah panjang berjela. Bekas blogger tak dikenali langsung. Memang suka tulis berjela. Lol.

Sakinah @mommy.kino

Syukur alhamdulillah dipertemukan dengan sifu ajimaura. Mula2 follow rapat2 kelas free sifu. Lepastu terus terpikat dengan ajaran sifu ni..Bukan belajar instagram sahaja malahan bab kerohanian. Dari situ la terus melekat terpikat....
.
Kak Ira terus beli EBOOK SAKA.
Dalam ni bukan sahaja disentuh bab naikkan follower semata - mata tapi
banyak ilmu instagram best yang dikupas contohnya TOP POST
.
Yang bestnya ada team support & ulangkaji task untuk memudahkan pemahaman. Sifu juga ada update ilmu baru secara FREE taw..Klu ebook lain tu lepas dah beli,dapat link pastu krik kriok kruk je takde pon support group atau update ilmu lagi.Kalau ada pon mesti BERBAYAR kan? So sangat recommended la bagi newbies. Harga RM99 tu sangatlah berbaloi. Rugi sangat sape2 yang masih fikir-fikir lagi tu.
Mahal sangat ilmu tu berbanding dengan harganya.

.
Alhamdulillah terima kasih sifu.
Dengan IzinNya alhamdulillah hari-hari Kak Ira dapat order dari customer.
Dapatlah memambah pendapatan Kak Ira ni
.
Syukurโค๏ธ

Puan Ira Halim @dressmurah.eksklusif

DALAM MASA BEBERAPA BULAN SAHAJA 4 AKAUN CECAH 10K FOLLOWERS & SALES 5 FIGURES

Ya, bukan satu, bukan dua tapi 4 akaun sekelip mata jer dah cecah 10k followers. Lain-lain akaun insyaallah akan menyusul. Jadi susah ke nak dapatkan 10k followers? Ya, susah jika tak ada ilmu. Itu baru bab followers, bab sales alhamdulillah cecah 5 angka. Ada lagi, 2 akaun yang dah cecah 10k followers dah terjual. Haa siap boleh jual akaun IG lagi uolls.

Ilmu saka Sifu Ajimaura sangat bernilai, modal hanya RM99 tapi saya beli masa preorder. Yes! Saya buat tindakan tepat. Lambat tinggal. Ilmu dari masa ke semasa sentiasa di update. Tau-tau lah kan sebab algorithm IG sentiasa berubah-ubah. Dengan Ebook SAKA ni kita takkan ditinggalkan terkontang-kanting. Ada group support yg super duper best.

Uolls yang lain tu, takkan nak tengok jer ๐Ÿ˜‹

Ainsyah Hussin @bukukanakkanak

Apa yang best pasal EBOOK SAKA ni? Cikmin tak penah beli ebook lain, cikmin tak tau. Tapi bagi cikmin, memang completed ilmu IG, dan sifu akan update lagi ilmu yang latest. Sebelum beli, cikmin fikir ebook ni hanyalah ebook macam nota gitu, pastu end of story. Tapi sifu always update ilmu, sampai la malam tadi pun ada ilmu sifu update.

Sifu pun ajar jugak apa yang kita boleh buat & apa yang tak boleh buat di IG, Adab2 di IG. Baru la tersedar, kekadang kite tengok orang buat, follow je, sebab tak de ilmu๐Ÿ˜ฅ

Manual vs auto? Semua sifu ajar buat manual, feel lepas achieved tu sangat lain. N ada lg sebab2 lain, lalu terbukak lah minda kenapa sifu tekankan manual bukan auto.

Nama pun ebook SAKA, mestilah SAKA ni main dish. Followers IG pun boleh bertambah dengan cepat, n followers pun real. Sebab ape? Kite kan buat manual๐Ÿ˜‰ Prospek & customer pun ada jugak dalam ebook. Macam mana nak simpan data prospek. Sebagai peniaga, fokus kite kalau boleh nak seluas mungkin. Ada jugak tips tuk capaian di google.๐Ÿ‘๐Ÿป

Another best part jugak adalah group support. Sifu pun ada jugak bagi add on ilmu dekat group. Alhamdulillah, ilmu yang diterima memang ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ Yang penting, ilmu hanya di dada or di kepala or di apply?๐Ÿ˜‰ Terima kasih sifu sebab sudi buat ebook supaya kami dapat belajar.

Cik Min @cermin_mata_modish.n.chicmin